previous arrow
next arrow
Slider

SIM Race Clinic

Racen op simulatoren is helemaal hot… En terecht! Met de hedendaagse techniek komt het simracen zo ontzettend dicht bij de realiteit. Kruip in de huid van een pro en voel de krachten in het stuur en op de pedalen. In deze 4 uur durende clinic brengen we je middels tips, tricks en telemetrie naar een veel hoger niveau. Vrije trainingen, een kwalificatie en vervolgens racen met 12 vrienden, collega's etc. Een waanzinnige ervaring gegarandeerd!

We maken gebruik van 12 professional simulators die zowel  alleen of gekoppeld kunnen worden en werden ontwikkeld en geproduceerd door Adrenaline Control met  een jarenlange ervaring in training van individuele coureurs en motorsport teams. Dit garandeerd een ongeevenaarde kwaliteit aan simulator kwaliteit en brengt pro simulator kwaliteit naar de leisure markt. Elke simulator bestaat uit een pro monocoque  met vibratie transducers, een elektrisch verstelbare pedalbox, een 180 graden zichtsysteem, ultra realistische pedalen en een origineel gemodificeerd GP2 stuur. Een realtime telemetrie systeem zorgt ervoor dat voor elke gereden ronde telemetrie data ter beschikking staat.

SIM Race Locatie

Adrenaline Experience Racing Center
Roda J.C. Ring 2F
6466 NH Kerkrade

SIM Race Clinic

€ 195,- p.p.
  • Minimaal 6 / Maximaal 12 personen
  • 4 uur

Dit houdt de SIM Race Clinic in.

  1. Instructie van een Sim Expert en Europees GT4 coureur Koen Bogaerts.
  2. Tijdens de theorie krijg je uitleg over hoe te rijden en racen op een circuit. Uitleg over o.a. ideale lijn, rempunten en schakelen.
  3. Uitleg over manier van remmen en gas geven, daar zit veel techniek achter.
  4. In meerdere sessies ga je je skills en rondentijd steeds verder verbeteren.
  5. Onze ervaren instructeurs analyseren snel je rijstijl en passen de instructies daarop aan Indeling van de 4 uur durende clinic helemaal op maat. Denk bijvoorbeeld aan een simulatie van een Formule 1 raceweekend. Starten met vrije trainingen, vervolgens een kwalificatie en als kers op de taart een race met 12 man tegen elkaar. Wie staat er op het podium met de champagne te spuiten?
Image
Image
Image

Voorbeeld programma

18:00 uur

Aanwezig en inschrijven

18:00 uur

18:15 uur

Vrije training

18:30 uur

Theorie

18:30 uur

19:00 uur

Vrije training

19:30 uur

Tips, Tricks en Telemetrie

19:30 uur

20:00 uur

Vrije training

20:15 uur

Pauze

20:15 uur

20:30 uur

Kwalificatie

21:00 uur

Race 1

21:00 uur

21:30 uur

Race 2